Persoonlijk Vitaliteitsgesprek

Soms zijn er van die periodes dat het wat minder gaat.

U ervaart minder energie, bent sneller geïrriteerd en komt - voor uw gevoel – thuis en op het werk moeilijk tot iets. U zou het eigenlijk wel met iemand willen bespreken, om zo tips te krijgen over wat u concreet kunt doen.

De vitaliteitscoach helpt u op zoek te gaan naar de sleutel tot meer vitaliteit. Hij/zij zoekt met u naar oplossingen om verder te komen. U gaat zelf aan de slag met oefeningen en acties. De coach stelt vragen, brengt u op ideeën, geeft advies en zet u in ‘beweging’ zodat u zich snel weer lekker in uw vel voelt.

Resultaat

Na het vitaliteitsgesprek heeft u inzicht in hoe u uw vitaliteit kunt verhogen en bent u gemotiveerd om in beweging te komen en aan de slag te gaan.

Voor meer informatie: Irma Spin

Wat houdt het Persoonlijk Vitaliteitsgesprek in?

Vragenlijst

Vóór het gesprek met de vitaliteitscoach krijgt u een beknopte vragenlijst toegestuurd. Deze vragenlijst zet u al aan het denken. 

Vitaliteitsgesprek                     

Gesprek van anderhalf uur met de vitaliteitscoach waarin we de volgende stappen doorlopen:

Stap 1.  Analyseren hulpvraag

De vitaliteitscoach brengt samen met u uw vitaliteit en energieniveau in kaart.

Stap 2. Leef- en werkstijl

U kijkt naar leef- en werkstijl. Dit omvat eigenlijk alles wat u in het dagelijks leven doet. Denk hierbij aan bewegen, voeding, slapen, ontspanning, pauzegedrag, werkhouding, manier van werken, etc.

Stap 3. Persoonlijk actieplan

Samen met de vitaliteitscoach maakt u een persoonlijk actieplan. U krijgt advies waarmee u zelf aan de slag gaat. Dit actieplan omvat concrete activiteiten en maatregelen om de energievoorraad en vitaliteit structureel te bevorderen. Het is een goede basis om in beweging te komen en u uiteindelijk te leiden naar meer vitaliteit.