Praktijk voor Fysiotherapie en bekkenfysiotherapie Tory Krisman Spin in Zwolle begeleidt u op weg naar herstel!

U zit niet lekker in uw vel? Ervaart ongemakken of pijn aan uw lichaam, voornamelijk tijdens het bewegen? Dan staan wij u graag bij. Gezamenlijk bewandelen we de weg naar herstel.

Wij zijn specialisten op het gebied van bewegen en mobiliteit. En geven handige tips en adviezen waardoor u ongemakken in het vervolg kan helpen voorkomen. Dat is immers beter dan genezen.

Uiteraard is de patiënt zelf een essentieel onderdeel van het herstelproces. U staat te allen tijde centraal. Het gaat tenslotte om uw welzijn. Uw leefstijl en conditie spelen hierin een belangrijke rol. Wij adviseren en begeleiden. Om de beste zorg te bieden werken wij tevens nauw samen met collega-fysiotherapeuten en specialisten op andere gebieden.

Ons doel is om u zo lang en zo goed mogelijk te laten functioneren. De regie over uw lichaam terug te laten krijgen. En deze te behouden. Waardoor u juist de dingen in uw leven kunt doen die voor u belangrijk zijn.

Een behandeling start bij ons met een intakegesprek en een uitgebreid onderzoek om de oorzaak van de (pijn)klacht boven tafel te krijgen. Aan de hand daarvan stellen wij een behandelplan op. Samen met u bespreken we daarna de diagnose en de behandelwijze. En vervolgens starten we de behandeling. We begeleiden, motiveren en stimuleren, op weg naar uw herstel.

Onze fysiotherapiepraktijk werd in 1978 opgestart door Bert Tory als praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. In de loop der jaren heeft dit zich uitgebreid tot een praktijk met een groot aanbod van specialisaties binnen de fysiotherapie; bekkenfysiotherapie (bij bekken- en bekkenbodemklachten), sportfysiotherapie, manuele therapie en fysiotherapie bij oncologie.

U kunt direct een afspraak maken, zowel met als zonder verwijzing van een arts.

Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 038-4540908.